Drivex

Drivex -työlaitteet

Haarukkalaitteet

Drivex – haarukkalaitteita on saatavana sekä mekaanisina että hydraulisina. Vahva rakenne ja hyvä näkyvyys haarukoille. Laaja valikoima malleja jotka soveltuvat useimmille koneille ja traktoreille.

Hydraulisissa malleissa lisävarusteina sivusiirtotoiminto ja rullasarja keventämään sivusiirtoa raskailla taakoilla.

Nostopuomit

Drivex -nostopuomit on tehty korkealuokkaisista erikoisprofiileista, ja niitä on saatavana sekä mekaanisilla että hydraulisilla jatkeilla. Turvallisiin ja tarkkoihin nostoihin.

Vetopuomi

Drivex -vetopuomi on ihanteellinen työlaite esimerkiksi konttien ja siirtoalustojen järjestelyyn.

Keräävä harjalaite

Drivex – keräävä harjalaite on erinomainen harjalaite ammattimaiseen käyttöön pyöräkuormaajissa ja traktoreissa.

Alusterä Easygrader

DRIVEX -Easygrader 3500 on markkinoiden yksinkertaisin ja helpoimmin asennettava alusterä, joka lisää traktorisi käyttöastetta ja tehokkuutta niin kesälla kuin talvellakin.

Karheenlevitin

Drivex -karheenlevitin tienpinnan viimeistelyyn.

Hiekoituskauhat

Drivex -hiekoituskauhat vastaavat tämän päivän vaatimuksiin tehokkaasta ja turvallisesta liukkauden torjunnasta. Lisävarusteina portaaton syöttönopeuden säätö ohjaamosta, tärytin ja korotusosat suurimpiin kauhamalleihin.

Nivelaurat

Drivex -nivelaurat on monien vuosien kokemuksella, ja asiakkaidemme tekemien testien perusteella varustettu hyvin toimivilla ja kestävillä komponenteilla. Vahvalla rakenteella, hyvin toimivalla kelluntajärjestelmällä ja kierrejousitetulla terillä varustellut aurat ovat saavuttaneet asiakkaidemme vahvan luottamuksen.

Alueaurat

Vahvarakenteiset Drivex -alueaurat on valmistettu Pohjoismaisia runsaslumisia talvia varten, missä lumi myös pakkautuu kovaksi. Auroissa on pyöristetty siiven muoto mikä saa lumen rullautumaan helposti siipeä vasten.

Varustettu vakiona lautasjalaksin. Lisävarusteina tukipyörät, lumipöllysuoja ja lumistopparit auran molempiin päihin.

Polanneaurat

Drivex -polanneauroja on kolmea kokoa, työleveydet 3,0 m, 3,3 m ja 3,6 m. Auran leikkauskulma on 50 astetta. Polanne leikkatuu tehokkaasti kovaksikin pakkautuneelta tieltä tai kentältä. Polanneaurat sopivat hyvin käytettäviksi raskaammissa pyöräkuormaajissa.

Lisävarusteina tilttaustoiminto ja lumistoppari.

Sivuaura traktoreihin

Drivex -sivuauralla lisäät työn kannattavuutta työleveyttä suurentamalla. Traktori varustettuna etu- ja sivuauralla on tehokas yhdistelmä lumenauraukseen. Erityisesti taajamissa traktori hydraulisella sivuauralla toimii joustavasti ja tehokkaasti.

Siipilumikauhat

Drivex -siipilumikauhat soveltuvat sekä suuriin että ahtaisiin työkohteisiin. Siivillä on säädettävät shokkiventtiilit. Paineakku reagoi nopeasti ajettaessa päin viemärikaivon kantta tai kadun reunakiveä. Siipien jousitetut terät optimoivat pinta- kosketuksen aurattavaan pintaan. Kumistopparit vaimentavat ääntä siipiä sisään käännettäessä.

Kevytmateriaalikauhat

Drivex -kevytmateriaalikauhat kevyiden aineiden tehokkaaseen käsittelyyn, esim. hakkeen, sahanpurun ja lumen kuormaukseen. Parhaat mahdolliset tyhjennys- ja kantokulmat. Näkyvyyden parantamiseksi kauhojen yläosassa on rivoitetut aukot.

Sorakauhat

Drivex -sorakauhojen vahva rakenne soveltuu mitä parhaiten soran maa- ja kiviainesten kuormaukseen ja siirtoon. Kauhojen kanto- ja tyhjennyskulmat ovat parhaat mahdolliset. Kahojen pohjat on vahvistettu pitkittäisillä kulutusteräksillä.

Tasauskauhat

Drivex -tasauskauhoissa on pitkä pohja jotta kuljettaja näkee kauhan kärjen tasoitus- ja viimeistelytöissä. Kauhan terävällä takareunalla tasaat helposti taaksepäin ajettaessa. Tasauskauhat voidaan varustaa korotusosalla esim. lunta tai haketta kuormattaessa.

Täyttökauhat

Drivex -täyttökauhat tarkkaan ja tehokkaaseen täyttötyöhön Saatavana sekä suoran- että kartionmallisina.

Asfalttileikkurit

Drivex -asfalttileikkurilla muutat tasauskauhan tai haarukka- laitteen työlaitteeksi jolla teet tarkat vedot asfalttiin, tai muihin tarkkuutta vaativiin rajauksiin, kuten esimerkiksi nurmialueen rajaukseen.

https://drivex.se