Drivex

Drivex -työlaitteet

Haarukkalaitteet

Haarukkalaitteet turvalliseen ja tehokkaaseen materiaalinkäsittelyyn.

Drivexin hydraulisissa haarukkalaitteissa haarukoiden asento on helppo säätää jokaista nostoa varten. Haarukkalaitteista on saatavana lukuisia erilaisia versioita, joista löytyy sopiva useimpiin koneisiin. Haarukkalaitteita eri kiinniketyypeillä on saatavana asiakkaan toivomuksen mukaan. Voidaan varustaa hydraulisella tai sähköisellä sivusiirrolla sekä rullasarjalla, joka helpottaa sivusiirtoa, kun kuorma on haarukoiden varassa. 

Drivex-haarukkalaitteet suojatuilla sylintereillä (SC) tarjoavat hyvän näkyvyyden, ja hydraulisylinterit ovat samalla hyvin suojattuna. Saatavana vakiona BM-kiinnikkeellä.

Drivexin mekaanisten haarukkalaitteiden kestävä ja harkittu rakenne takaa parhaan näkyvyyden. Haarukkalaitteista on saatavana lukuisia erilaisia versioita, joista löytyy sopiva useimpiin koneisiin.

Nostopuomit

Turvallisiin ja tarkkoihin nostoihin.

Drivex -nostopuomit on tehty korkealuokkaisista erikoisprofiileista, ja niitä on saatavana sekä mekaanisilla että hydraulisilla jatkeilla.

Siirtopuomi

Drivex-siirtopuomi on ihanteellinen työkalu konttien ja vaihtolavojen käsittelyyn. HUOM! Siirtopuomi on tarkoitettu vain vetämiseen, ei nostamiseen.

Keräävä harjalaite

Harjaa puhtaasti ja tehokkaasti.

Uusi Drivex DXU-25 -harjalaite päivitetyllä hydrauliikalla ja uudella ohjausjärjestelmällä pyöräkuormaajiin ja traktoreihin. Voit ohjata toimintoja koneen ohjaamosta Drivex MH – ohjausjärjestelmällä, mm. käynnistää ja pysäyttää sivuharjat sekä säätää pyörimisnopeutta, kastelumäärää ja pääharjan maapainetta. Tässä yhdistelmässä voidaan käyttää myös automaattitilaa, jossa kuljettaja itse valitsee toiminnot, jotka käynnistetään automaattisesti, kun koneen hydraulitoiminto aktivoidaan.

Alusterä Easygrader

Easygrader -alusterä lisää traktorin monipuolisuutta.

DRIVEX -Easygrader 3500 on markkinoiden yksinkertaisin ja helpoimmin asennettava alusterä, joka lisää traktorisi käyttöastetta ja tehokkuutta niin kesälla kuin talvellakin. Ihanteellinen työväline sorateiden kunnostamiseen ja jääpolanteiden poistoon.

Karheenlevitin

Drivex -karheenlevitin tehostaa sorateiden muotoilua ja viimeistelyä.

Levittimen terällä sivusiirtotoiminto. Vetoaisan kiinnikkeet ovat erikoisvahvistettuja ja heloitetut nivelet vähentävät huoltotarvetta. Säädettävä kannatinpyörä terän kaltevuuden säätämiseen.

Hiekoituskauhat

Drivex -hiekoituskauhat täyttävät nykypäivän tehokkaan ja turvallisen hiekoituksen vaatimukset.

Varmat ja tehokkaat Drivex -hiekoituskauhat liukkauden torjuntaan. Syöttöä voidaan myös säätää portaattomasti kuljettajan paikalta uuden proportionaalijärjestelmän (lisävaruste) avulla.
Voidaan tarvittaessa varustaa myös täryttimellä. Tärytin helpottaa hankalan (tahmean) hiekan käsittelyä.

Nivelaurat

Lumisen talven voittajat.

Drivex -nivelaurat on suunniteltu ammattimaiseen ja tehokkaaseen lumenpoistoon riippumatta siitä, aurataanko katuja ja teitä vai suuria parkkipaikkoja ja teollisuusalueita. Ne on varustettu hyviksi todetuilla ja tehokkailla komponenteilla, jotka perustuvat omissa ja asiakkaiden testeissä kerättyihin kokemuksiin. Terärungot on varustettu kierrejousilla jotka mahdollistavat terien kääntymisen taaksepäin kun aura osuu esteeseen. Lisävarusteena voidaan valita pyörät, lumipöllysuojat ja lumistoppari. Myös lumistopparia ohjataan hydraulisesti.

Alueaurat

Drivexin tunnetusti vahvat ja hyvin suunnitellut alueaurat on suunniteltu pohjoismaiseen ilmastoon, johon kuuluu paljon, ja joskus kovaa ja pakkaantunutta lunta. Aurojen pyöristetyn muodon ansiosta lumi irtoaa kevyesti ja rullautuu hyvin aurattaessa. Varustettu vakiona lautasjalaksilla. Lisävarusteina saatavana pyöräsarja, hydrauliset lumistopparit ja lumipöllysuoja. 

Jääterä – Polanneaura

Drivex-jääteristä on saatavana kolme versioita, joiden työleveys on 3000–3600 mm. Jääterien positiivinen kulma on 50 astetta. Tämä tarkoittaa, että jäänpoistoteho on erittäin hyvä myös erittäin kovaksi pakkaantuneella ajoradalla. Jääterän vaakasuunnan kellunta on ±8 astetta. Vankan rakenteensa ansiosta jääterää voidaan käyttää myös suuremmissa pyöräkuormaajissa.

Sivuaura traktoreihin

Etu- ja sivuauralla varustettu traktori on ylivertainen yhdistelmä lumen auraukseen.

Drivex-sivuaura lisää traktorin käyttökohteita ja parantaa sen tehokkuutta. Hydraulisella sivuauralla varustettu traktori on kätevä ja tehokas työväline myös taajama-alueiden lumenpoistoon. Kolmipistekiinnityksen ansiosta sivuaura on nopea asentaa ja irrottaa.

Siipilumikauhat

Siipilumikauhat isoille ja pienille alueille.

Drivex-siipilumikauha on lumikauha sekä suurille alueille että ahtaisiin tiloihin. Siivissä on säädettävät shokkiventtiilit. Paineakut päästävät paineen nopeasti siipien osuessa kaivoihin, reunakiveyksiin jne. Siipien jousikuormittaiset terät varmistaa, että siivet seuraavat maanpinnan muotoja. Kumistopparit varmistavat siipien äänettömän toiminnan. Kauhan selkäpuolen rivoitetut aukot varmistavat parhaan mahdollisen näkyvyyden kauhan huulilevylle.

Kevytmateriaalikauhat

Purujen, hakkeen, lumen jne. kuormaukseen.

Drivex-kevytmateriaalikauhojen harkittu rakenne takaa optimaaliset kanto- ja tyhjennys- kulmat. Kauhoissa on kovuudeltaan 500 Brinell oleva huulilevy, tukeva säleikkö ja kauhan pohjaa vahvistavat pitkittäiset kulutusteräkset. Erikoissyvän rakenteen ansiosta kauha tunkeutuu syvälle kasaan.

Sorakauhat

Soran ym. maa-aineksien kuormaukseen.

Drivex-sorakauhojen vahva rakenne on sovitettu soran, mullan ja kiviaineksen siirtoon. Kauhoissa on optimaaliset kanto- ja tyhjennyskulmat ja niissä on kovuudeltaan 500 Brinell oleva huulilevy. Kauhan pohja on vahvistettu pitkittäisillä kulutusteräksillä. Sorakauhoissa on valmius säästöterille.

Tasauskauhat

Kauhat tasoitusta ja lastausta varten.

Drivex-tasauskauhoissa on pitkä pohja, jonka ansiosta näet huulilevyn tasauksen ja viimeistelyn aikana. Kauhan pohjan takakulma on terävä parhaan tasaustuloksen saavuttamiseksi. Tasauskauhan kokoa voidaan lisätä korotusosalla esimerkiksi lumen, hakkeen tai roskien lastausta varten.

Täyttökauhat

Drivex-täyttökauhat takaavat parhaan tarkkuuden täyttötöissä. Saatavana kartionmuotoisena ja suorana.

Asfalttileikkurit

Drivex -asfalttileikkurilla muutat tasauskauhan tai haarukkalaitteen työlaitteeksi jolla teet tarkat vedot asfalttiin, tai muihin tarkkuutta vaativiin rajauksiin, kuten esimerkiksi nurmialueen rajaukseen.

https://drivex.se